Friday, January 4, 2013

Home » » Pompersz : Cara Mudah Buat Duit Dengan Facebook + Blin.gd

Pompersz : Cara Mudah Buat Duit Dengan Facebook + Blin.gd

Assalamualaikum...

Dah lama Pompersz tak update artikel kt blog nie. busy laa katakan,hehee. Hari ini Pompersz nak share ckit cara buat duit dengan facebook nie. Cara nie memang betol-betol legit ok, xde scam punye...dijamin 100%.Sebelum ini,admin ade post artikel mengenai Selain Churp-churp dan Says.my. Kita ada banyak lagi cara untuk buat duit secara online contohnya seperti Blin.gd
                                         
Cara buat duit yang Pompersz nak terangkan kat sini adalah dengan menggunakan Facebook+Blin.gd
Ianya cukup senang, hanya perlu post iklan yang disediakan dekat facebook dan setelah disahkan, anda akan memperolehi RM2.00 per post. Agak lumayan kan bayaran yang diberikan. Selain iklan per post, ada juga iklan per unique click, sama sahaja dengan Churp-Churp dan Says.my. Ok cakap banyak pun xde guna..jom Pompersz jawap persoalan macam mana nk buat duit dengan Facebook+Blib.gd nie

  1. Daftar dahulu akaun Blin.gd nie. boleh guna akaun Facebook dan juga Twitter untuk daftar. Daftar di sini yerr Sign up
  2. Lengkapkan maklumat yang diperlukan.
  3. Pergi ke home dan click share untuk share iklan yang di sediakan macam gambar dibawah
  4. Ikut arahan yang diberikan dalam iklan tersebut dan post kat facebook
  5. Copy link status yang anda post tadi, kemudian masukkan dalam ruang yang disediakan macam gmbar dibawah.
  6. Click Submit
  7. Done...mudah jea kan. Tunggu apa lagi, bertindaklah sekarang untuk masa depan yang lebih cerah,huhuhu.

Sebarang pertanyaan boleh diajukan dalam ruang comment di bawah ok, good luck ++++

7 comments:

  1. uih..betul ka ni?dapat ke?suspek2

    ReplyDelete
  2. Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  3. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...



    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  4. buat duit dgn fb mmg dh jd fenomena masa ni.beruntung generasi hr ni.telah terbukti ramai yg sudah menjana pndpdtn ribuan rggt hanya dr rmh dgn fb.sememangnye satu kerugian kepada sesiapa yg tak cuba buat duit dgn fb.

    http://al-iklan.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HOT NEWS